website keuken van Danny

Website laten maken

Je website laten maken betekent online zichtbaarheid die qua uitstraling helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie. Ook laat je met je up-to-date-webdesign zien dat je in jezelf investeert; je gaat mee met de nieuwste technische ontwikkelingen. Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website. Als we ook het technische onderhoud van je website gaan doen, geef je jezelf de rust dat dit goed gebeurt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Webdesign, het bouwen van je website doen we met de elementen die beschikbaar zijn: huisstijl, beeld (foto en eventueel video) en teksten. Deze elementen kun je zelf aanleveren, maar we bieden ze ook aan in een totaalpakket. Ook is het mogelijk om één van de elementen zelf aan te leveren, bijvoorbeeld foto’s, en de andere elementen via ons te regelen. In dat geval maken we een nieuwe offerte.

Wordt zichtbaar met een duidelijke website

Informatie?

Wil je voorbeelden zien van websites die we ook gemaakt hebben? Onder aan deze pagina staan enkele voorbeelden. Bekijk of wij iets voor je kunnen betekenen op het gebied van website bouw, registratie en hosting. Wel zo makkelijk, alles op één adres!

Een fijne samenwerking begint met het hebben van een klik. Ben je benieuwd of jouw website toe is aan een nieuwe versie? Of zoek je iemand die jouw website kan onderhouden? Laten we kennismaken.

website Ncreations

Laat ons de bouw en het technische onderhoud doen!

Wat en hoe voor een website

Bij webdesign zijn de volgend zaken belangrijk:

  • Opbouw van mijn website
  • Veilige website (website met SSL-certificaat)?
  • Hoe gaat mijn website voor (meer) aanvragen zorgen?
  • Waar regel ik de registratie van de URL van mijn website (domeinregistratie)?
  • Hostingmogelijkheden?
  • Kan ik mijn website verhuizen naar een andere hostingpartij?
  • Door wie laat ik het onderhoud (het uitvoeren van updates, het maken van back-ups) van mijn website uitvoeren?
  • Is het mogelijk dat ik content kan wijzigen of toevoegen aan mijn website, zoals nieuwe pagina’s, blogs, beeld of een webshop?
  • Herken je je in één van deze punten, dan is YourPress Media in Raalte jouw betrouwbare partner om mee samen te werken.

Denk je dat wij je kunnen helpen bij het design of redesign van jouw website? Bekijk onderstaande voorbeelden 
en neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.