Webdesign Raalte en technisch onderhoud website

Word met goed webdesign online zichtbaar. Dat is de wens van ondernemers, bedrijven en organisaties, want dat is een belangrijke bron van nieuwe klanten. Online zichtbaar zijn begint met een goede website die qua uitstraling (kleuren, vormgeving, teksten) aansluit bij wat je als ondernemer of organisatie doet en waar je voor staat.

Hoe lang geleden is je huidige website gebouwd?

Misschien is die al 3, 4 of 5 jaar oud. Grote kans dat dit te zien is aan je website. De ontwikkelingen gaan snel in websiteland. Met oog op je uitstraling is het daarom goed om bij te blijven met een site die up-to-date is. Daarmee laat je als bedrijf of organisatie zien dat je meegaat met je tijd en in jezelf investeert.

‘Wij bouwen jouw website en regelen alle
bijbehorende technische zaken .’

Ben jij geen fan van techniek?

Alleen, bij webdesign – het bouwen of laten bouwen van een website – loop je misschien tegen de volgende vragen en actiepunten aan:

 • Wat is de opbouw van mijn website?
 • Wanneer is mijn website veilig(website met SSL-certificaat)?
 • Hoe gaat mijn website voor (meer) aanvragen zorgen?
 • Waar regel ik de registratie van de URL van mijn website (domeinregistratie)?
 • Welke hostingmogelijkheden zijn er?
 • Kan ik mijn website verhuizen naar een andere hostingpartij?
 • Door wie laat ik het onderhoud (het uitvoeren van updates, het maken van back-ups) van mijn website uitvoeren?
 • Kan ik content wijzigen of toevoegen aan mijn website, zoals nieuwe pagina’s, blogs, beeld of een webshop?

Herken je je in (één van) deze punten, dan ben je waarschijnlijk geen fan van techniek. En zie je er tegenop om je hier in te verdiepen. Eigenlijk zoek je een betrouwbare partij om mee te samen te werken.

world wide web

Laat ons de bouw én het technisch onderhoud doen

We vinden het fijn om aan jouw website te werken om je online zichtbaar te maken. Wij bouwen jouw website en regelen alle technische zaken die daar bij horen. Daarnaast leggen we je tijdens het proces graag uit hoe het allemaal werkt, maar je mag ook zeggen: ‘Ik vertrouw jullie, regel het maar voor me.’ Als je het hele proces uit handen geeft, gaan we dit voor je doen:

 • Bouw van de website in de stijl van jouw bedrijf of organisatie (voor een meerprijs ontwerpen we ook je logo en je huisstijl
 • Dat is inclusief conversieverbetering (meer aanvragen via je website) en een veilige omgeving met SSL-certificaat
 • Domeinregistratie (indien nodig)
 • Levering van powerhosting.

Onderhoudscontract

Dit kun je aanvullen met ons onderhoudscontract. Want als je website staat, moet die onderhouden worden: het toevoegen of wijzigen van content, updates uitvoeren en back-ups maken. We bieden een contract aan om alle technische en inhoudelijke klussen voor je uit te voeren.

Huisstijl, beeld en teksten aanleveren

Webdesign, het bouwen van je website doen we met de elementen die voorhanden zijn: huisstijl, beeld (foto en eventueel video) en teksten. Deze elementen kan je zelf aanleveren, maar we bieden ze ook aan in een totaalpakket. Ook is het mogelijk om één van de elementen zelf aan te leveren, bijvoorbeeld foto’s, en de andere elementen via ons te regelen. In dat geval maken we een nieuwe offerte.

Resultaten van jouw nieuwe website

Je online zichtbaarheid staat als een huis met een nieuwe website die qua uitstraling helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie. Ook laat je met je up-to-date-webdesign zien dat je in jezelf investeert; je gaat mee met de nieuwste technische ontwikkelingen. Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website.

‘Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website.’

Als we ook het technische onderhoud van je website gaan doen, geef je jezelf de rust dat dit goed gebeurt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Technische meldingen over errorpagina’s of over je bandbreedte stuur je naar ons door. En als je website opeens uit de lucht is, zoeken we meteen de oorzaak en lossen we het op. Bovendien kan ons alles vragen over het technisch onderhoud en hoe je content plaatst of wijzigt. Wat betreft dat laatste: wij kunnen het voor je uitvoeren of we kunnen je leren hoe je dat zelf doet.

Kortom, met een technisch goed, en grafisch mooi gebouwde website ga je je online zichtbaarheid verbeteren.

Een fijne samenwerking begint met het hebben van een klik. Ben je benieuwd of jouw website toe is aan een nieuwe versie? Of zoek je iemand die jouw website kan onderhouden? Laten we kennismaken.