website (laten) maken

Bij webdesign zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Opbouw van mijn website
  • Veilge website(website met SSL-certificaat)?
  • Hoe gaat mijn website voor (meer) aanvragen zorgen?
  • Waar regel ik de registratie van de URL van mijn website (domeinregistratie)?
  • Hostingmogelijkheden?
  • Kan ik mijn website verhuizen naar een andere hostingpartij?
  • Door wie laat ik het onderhoud (het uitvoeren van updates, het maken van back-ups) van mijn website uitvoeren?
  • Is het mogelijk dat ik content kan wijzigen of toevoegen aan mijn website, zoals nieuwe pagina’s, blogs, beeld of een webshop?
  • Herken je je in één van deze punten, dan is YourPress Media jouw betrouwbare partij om mee te samen te werken.

Laat ons de bouw én het technische onderhoud doen!

Wij bouwen jouw website en regelen alle technische zaken die daar bij horen. Daarnaast leggen we je tijdens het proces graag uit hoe het allemaal werkt, zodat je zelf ook content kunt bijvoegen of verwijderen.

Huisstijl beeld(en) en tekst(en) aanleveren.

Webdesign, het bouwen van je website doen we met de elementen die voorhanden zijn: huisstijl, beeld (foto en eventueel video) en teksten. Deze elementen kun je zelf aanleveren, maar we bieden ze ook aan in een totaalpakket. Ook is het mogelijk om één van de elementen zelf aan te leveren, bijvoorbeeld foto’s en de andere elementen via ons te regelen. In dat geval maken we een nieuwe offerte.

Resultaten van jouw nieuwe website

Je online zichtbaarheid staat als een huis met een nieuwe website die qua uitstraling helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie. Ook laat je met je up-to-date-webdesign zien dat je in jezelf investeert; je gaat mee met de nieuwste technische ontwikkelingen. Met plezier ga je mensen verwijzen naar je website. Als we ook het technische onderhoud van je website gaan doen, geef je jezelf de rust dat dit goed gebeurt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Denk je dat wij je kunnen helpen bij het design of redesign van jouw website? Ga naar ons intakeformulier zodat wij een beeld kunnen vormen en je een gepast voorstel kunnen doen.

Informatie?

Een fijne samenwerking begint met het hebben van een klik. Ben je benieuwd of jouw website toe is aan een nieuwe versie?
Of zoek je iemand die jouw website kan onderhouden? Laten we kennismaken.