Portfolio

Klik op onderstaande knoppen om een overzicht te zien van producten en diensten die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak of een
passend voorstel voor jouw logo ontwerp, huisstijl ontwikkeling, drukwerk of website.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

Mooie samenwerking met YourPress Media > Fijn om mijn ideeën te spuien bij Dinant en hij het vertaald in de vormgeving en digitaal maken. Goede en degelijke aanpak! Reeds super producten geproduceerd en druk bezig met de verdere uitbereidingen van mijn praktijk en nieuw bedrijf! Juist in deze moeilijke corona-tijd is het fijn om gesteund te voelen door jullie als meedenkend bedrijf!! Hoop dat velen jullie mogen ontdekken om meer moois op de wereld te zetten! Dank voor jullie inzet!
YourPress Media is een zeer enthousiaste en papier en drukwerk is een passie. Fred neemt echt de tijd voor je. Hij laat zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om drukwerk. Hij denkt met je mee en geeft advies waar nodig is. Service en klantgericht werken staat bij Fred hoog in het vaandel. Doordat ik met Fred om tafel ben gaan zitten en mijn ideeën heb besproken heb ik nu zeer mooie werkmodellen laten maken. En dat is een groot succes.
Ik ben super tevreden over mijn website, drukwerk en fotoverwerking op forex. De kwaliteit is hoogstaand, de samenwerking verloopt soepel, makkelijk en snel. Je bent geen nummer maar klant. Ook kleine orders en opdrachten worden met aandacht en vakmanschap behandeld.
Fred van YourPress Media heeft mij prima en professioneel geadviseerd. Creatief, en uit de aanpak spreekt een jarenlange ervaring!

Wij zijn bijzonder trots op datgene wat we tot nu toe bewerkstelligd hebben!